Broker Insight

FULDT OVERBLIK
Broker Insight samler alle dine vederlag og præsenterer dem i dit personlige dashboard på en simpel og overskuelig måde. Her er det muligt at se de samlede vederlagsafregninger, AuM opsparing samt arbejdsgivere og pensionsselskaber du er i samarbejde med. Du får dermed fuldt overblik over hele din forretning.
FAST STRUKTUR

Med Broker Insight får du en standardiseret struktur over dine vederlag. Du kan se vederlag opgjort efter valør- eller afregningsdato, og de kan grupperes efter pensionsselskaber, arbejdsgivere og vederlagstyper. Derudover får du fuld indsigt i den historiske udvikling af vederlag.

AFSTEMNING

Broker Insight's afstemningsfunktion finder differencer mellem dine forventede og faktiske vederlag. Dette er muligt på flere niveauer; fra arbejdsgiverniveau helt ned på månedligt posteringsniveau.

PROGNOSE
Med Broker Insight kan du beregne prognose over din bestand, og dermed estimere dine fremtidige vederlag. Det kan du gøre ud fra flere forskellige metoder, såsom gennemsnitlig procent og ændringer i policeantal.
TILGÆNGELIGHED

Broker Insight er en Cloud-baseret branche SaaS løsning og er tilgængelig på PC og tablet. Med Cloud-baseret teknologi undgår du store implementerings- og opstartsomkostninger.

SIKKERHED

Med Broker Insight kan du føle dig helt tryg. Vi sørger for din data er kvalitetstjekket og lever op til alle sikkerhedsstandarder. Broker Insight er 100% compliant med GDPR og persondataloven.

Kundecases

Det siger vores kunder om Broker Insight

Kim Masengo - RTM

"Broker insight har givet mig den kontrol og indsigt i mine data, som jeg har ledt efter"

Michael Bak - Honestus Pensionsmægler

"Jeg har aldrig haft så godt et overblik over mine data før"

Michael Holst - Din Pensionsmægler

"Broker Insight har givet mig et bedre og mere detaljeret indblik i min forretning"

Kontakt os for at høre nærmere om produktet, eller for at anmode om en demo. Vi står altid til rådighed, for at hjælpe dig og din virksomhed godt på vej mod den digitale omstilling.

 

 

 

 

Hans-Henrik Mejløe
[email protected]
+45 402 537 10

Carl Jacobsens Vej
20, 2. sal
2500 Valby