IT-ydelser

IT-ydelser

Din hjælp til den komplekse IT-løsning

Vi hos Mancofi tror på at den digitale omstilling skal gøres rigtigt og bæredygtigt. Med vores store fokus på effektivitet, kvalitet og sikkerhed, tager vi udgangspunkt i jeres virksomhed og skræddersyer IT løsninger der bidrager til jeres effektivitet.

IT bruges til forskellige formål såsom; produkthåndtering, understøttelse af betalingsstrømme, integrationer til forskellige aktører, automatiseringer af ellers tunge manuelle arbejdsgange og ikke mindst at skabe gennemskuelighed i de produkter du tilbyder dine kunder.

Med vores brede erfaring inden for IT, kan vi hjælpe dig med at udvikle løsninger baseret på det nyeste Cloud-teknologi. Det betyder at I får en bæredygtig løsning, som kræver minimal vedligeholdelse. Vi understøtter hele værdikæden, bade backend og frontend, og tænker altid kunderejsen først.

Vi udvikler blandt andet;

INFRASTRUKTUR
PRODUKTETABLERING
INTEGRATIONER
BACKEND
BEREGNINGSKERNER

Mancofi’s ydelser og services ligger på både strategisk, taktisk og operationelt niveau afhængig af jeres behov og ønsker. Klik her for yderligere information om vores udvalgte serviceområder.