Samarbejdspartnere

Mancofi og Atea har indgået samarbejde, hvor Mancofi nu er underleverandør til Atea, under Atea’s SKI aftale 02.17 – IT konsulenter.

Atea’s forretningsområder dækker hele vejen rundt om kundens virkelighed. Fra grundlæggende kabling, datacenterdesign og netværk, til komplet, fleksibel og brugervenlig it-infrastruktur. Hvert produkt, hver løsning og hver relation skaber vi med det ene formål at bygge positivt henimod det samfund, vi gerne vil give videre til de næste generationer. Vores e-handelssystemer sætter strøm til alle indkøbs-, leverings- og serviceprocesser, og vi tilbyder Nordens største produktudbud, højeste tilgængelighed og laveste priser.


Virksomhederne inden for den finansielle sektor er ofte præget af komplicerede processer, hvilket kan gøre det til en udfordring at komme i gang med at anvende nye teknologier. Men netop i en branche med traditioner og gentagelser har kunstig intelligens særlig stor værdi og forretningspotentiale. Kunstig intelligens er sat på spidsen et optimeringsværktøj – så har man gentagne procedurer i sin virksomhed, så har man mulighed for at optimere sin forretning.

Derfor har Mancofi og Alexandra Instituttet indgået et samarbejde, med henblik på at flere pensions- og forsikringsselskaber får glæde af de nye teknologier.