Kunder

Gartnernes Forsikring

Logo for Gartnernes Forsikring

Kundecase – Gartnernes Forsikring

Gartnernes Forsikring er et kundeejet forsikringsselskab med begge ben på Jorden.

Gartnernes Forsikring leverer produkter til både private og erhverslivet.

”Vi har et mål om fortsat vækst i de kommende år, og i den forbindelse er det vitalt, at de grundlæggende forudsætninger er på plads. En af de vigtigste parametre for en sund transformations- og vækstrejse er, at alle medarbejderne ved, hvad vores mission og vision er hos Gartnernes Forsikring, og at de føler sig rustet til denne proces”, siger Irene Andreasen, adm. direktør hos Gartnernes Forsikring og fortsætter ”vi er og skal fortsat være tæt på vores kunder og samtidig tilbyde dem personlig rådgivning suppleret af digitale services, som kan understøtte den digitale kunderejse, så det er let at være kunde hos Gartnernes Forsikring.”

RTM

 

RTM og Mancofi indgår aftale omkring Broker Insight til vederlagsafregning

”RTM blev skabt ud fra den holdning, at de traditionelle forsikrings- og pensionsselskaber ikke tager nok ansvar for at skabe de rette løsninger for deres kunder.  Hos RTM er det vores overbevisning, at ingen forsikrings- eller pensionsselskaber kan rådgive uafhængigt. Vi tror på, at alle vores kunder har unikke og individuelle behov, som kræver individuel fokus og løsninger” siger Kim Marsengo, CFO hos RTM.

Honestus

Pensions- og forsikringsmæglerne Honestus & Partners og Mancofi indgår aftale omkring Broker Insight til vederlagsafregning.

”Honestus er det latinske ord for ærlig, og det er netop her, Honestus & Partners’ værdigrundlag begynder. Transparens, ærlighed og tillid er kernen i vores virksomhed, for vi vil forandre den måde, der bliver formidlet forsikring og pension på i Danmark”, fortæller ejer og direktør Teddy Schultz og fortsætter, ”med en virksomhed i vækst havde vi brug for at få et langt bedre og hurtigere overblik over vores vederlagsafregning fra vores samarbejdspartnere.”

Frida Forsikring Agentur

Vækst skal absorberes gennem effektiv udnyttelse af de teknologiske muligheder for fortsat at være konkurrencedygtig på pris og kundeservice

Brian Malmros og Jesper Stendal Hansen
Adm. direktør Brian Malmros og COO Jesper Stendal Hansen

”Igennem de seneste par år har samarbejdet mellem Frida Forsikring Agentur og Mancofi været tæt og med fokus på at levere resultater og det er lykkedes. Selvom vi vokser, ønsker vi at bevare vores agilitet”, siger adm. direktør Brian Malmros.