Broker Analyzer

NEM SAMMENLIGNING
Broker Analyzer håndterer tilbudsprocessen for dig, når du er i dialog med din kunde om pensionsordninger. Med kun et par klik er det muligt at sammenligne pensionsselskabernes tilbud, på baggrund af vurdering af afkast, risikopræmier, administrations- og investeringsomkostninger samt betingelser. Løsningen tager udgangspunkt i de enkelte medarbejderes pensionsordninger og sammenligner disse med, hvordan pensionsordningerne ville se ud hos andre pensionsleverandører.
DET MED DATA OG ØKONOMI

I Broker Analyzer kan du opbevare dine priser for risikodækninger og sundhedsforsikringer samt investeringsomkostninger, direkte omkostninger, afkast og anbefalinger per pensionsselskab. Egne vederlagspriser kan også indtastes. Alt dette data ligger til grund for de økonomiske sammenligninger til brug i rådgivningen.

INDIVIDUEL OG FIRMASPECIFIK RAPPORT

Output fra Broker Analyzer er en færdig udbudsrapport i mæglerhusets eget layout. Rapportens indhold kan variere efter mæglerhusets ønsker, og giver et overblik over fordele og ulemper ved de behandlede pensions- og sundhedsforsikringsudbydere på bl.a. priser, omkostning og dækninger.

STYR PÅ DOKUMENTATION
Med Broker Analyzer kan hele mæglerfirmaet holde godt styr på dokumentation og data. Broker Analyzer sørger nemlig for at alle indenfor samme mæglerfirma benytter den samme tilgang til at give tilbud. På den måde sikrer du, at tilbud laves ud fra de samme data hver gang, så du har styr på forudsætningerne for den rådgivning du giver dine kunder.
TILGÆNGELIGHED

Broker Analyzer fungerer som en branche SaaS abonnement løsning og er tilgængelig på både PC og tablet. Dermed undgår du store opstarts- og implementeringsomkostninger.

SIKKERHED

Med Broker Analyzer kan du være dig helt tryg. Vi sørger for din data er kvalitetstjekket og lever op til alle sikkerhedsstandarder. Broker Analyzer er 100% compliant med GDPR og persondataloven.

Kontakt os for at høre nærmere om produktet, eller for at anmode om en demo. Vi står altid til rådighed, for at hjælpe dig og din virksomhed godt på vej mod den digitale omstilling.

 

 

 

 

Line Find
[email protected]
+45 409 101 74

Carl Jacobsens Vej
20, 2. sal
2500 Valby