Aon ny kunde på Broker Insight

Aon har valgt at tilslutte sig Broker Insight familien. Tak til Aon-teamet for et godt konstruktivt forløb, som har været med til at berige løsningen yderligere. Vi håber på at samarbejdet helt generelt kommer til at løfte effektiviteten i branchen gennem brug af fælles infrastruktur leveret af Mancofi.

”For Aon var det helt oplagt at tage Broker Insight i anvendelse, da løsningen skaber et stærkt fundament for den fortsatte udvikling og digitalisering af samarbejdet mellem pensionsselskaberne og mæglerne omkring kundens pensions- og forsikringsløsninger. I Aon er vi meget opsatte på, at understøtte den uvildige rådgivning med digitale løsninger, som skaber win-win løsninger for de involverede parter – og her er Broker Insight et skridt i den helt rigtige retning.”, udtaler Søren Husted, COO, Aon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dansk Dansk English English