Gartnernes Forsikring

Logo for Gartnernes Forsikring

Kundecase – Gartnernes Forsikring

Gartnernes Forsikring er et kundeejet forsikringsselskab med begge ben på Jorden.

Gartnernes Forsikring leverer produkter til både private og erhverslivet.

”Vi har et mål om fortsat vækst i de kommende år, og i den forbindelse er det vitalt, at de grundlæggende forudsætninger er på plads. En af de vigtigste parametre for en sund transformations- og vækstrejse er, at alle medarbejderne ved, hvad vores mission og vision er hos Gartnernes Forsikring, og at de føler sig rustet til denne proces”, siger Irene Andreasen, adm. direktør hos Gartnernes Forsikring og fortsætter ”vi er og skal fortsat være tæt på vores kunder og samtidig tilbyde dem personlig rådgivning suppleret af digitale services, som kan understøtte den digitale kunderejse, så det er let at være kunde hos Gartnernes Forsikring.”

”Udover medarbejderne er det strategiske fokus at sikre strømlinede og effektive forretningprocesser, samt at have de rigtige IT systemer og IT leverandører.”

Gartnernes Forsikring har samarbejdet med Mancofi på projekter omkring de IT strategiske initiativer, evaluering af systemleverandører, samt rammerne for samarbejdsaftaler. Mancofi har håndteret projekterne med stor professionalisme og grundighed. Vi har på alle tidspunkter følt os i trygge hænder.

Resultaterne af disse projekter har givet os både indsigt og mulighed for at handle bedre omkring de IT strategiske initiativer, samt at få sikret en bedre dialog og samarbejdsform med vores leverandører. Det har været processer, som vi ville have haft svært ved at gøre alene.”

Irene Andreasen, Adm. direktør

https://www.garfors.dk/