Services

Dit valg af it-løsning og software har stor betydning for hele din forretning. Med vores mangeårige erfaring indenfor forsikring, pension og bank, samt høje ekspertise indenfor IT, leverer vi løsninger som effektiviserer vores kunders forretning og gør de daglige arbejdsopgaver lettere.

Vores kernekompetence er at levere løsninger, som øger effektiviteten hos vores kunder. Dette gør vi gennem udvikling og vedligeholdelse af IT-løsninger, projekt- og programledelse, samt procesoptimering og automatisering.

Fremtidssikrede it-løsninger. I samarbejde med os kan du være helt tryg. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og arbejder på at skabe bæredygtig infrastruktur og sikre it-løsninger, som kræver minimal vedligeholdelse. Det ved vi giver det bedste afsæt for holdbare og fremtidssikrede it-løsninger. Derudover, kvalitetssikrer vi alle data og leverandører, så du trygt kan fokusere på din forretning.

IT med forretning i fokus. Vores løsninger ligger i Microsoft Azure og bruger i høj grad standardteknologierne Angular, Kubernetes og Docker. Dette giver mulighed for at fokusere udviklingen på de forretningsmæssige dele af løsningerne.

Serviceområder

Mancofi’s ydelser og services ligger på både strategisk, taktisk og operationelt niveau afhængig af jeres behov og ønsker. Nedenfor kan du finde yderligere information om udvalgte serviceområder.

STRATEGI

Facilitering og udarbejdelse af forretningsstrategi

Advisory Board (Rådgivning og sparring til ledelsen)

ASSESSMENT

Vurdering af 3. parts leverandører og løsninger

Kortlægning og optimering af forretningsprocesser

Outsourcing assessment og strategi

IT-LEDELSE

Testledelse

Kortlægning og vurdering af eksisterende IT miljø

Program- og projektledelse

IT-RÅDGIVNING

Facilitering og udarbejdelse af IT strategi

Facilitering og udarbejdelse af IT sikkerhedspolitik, beredskabsplan og risikoanalyse

Systemudbud, evaluering og leverandørvalg

IT kontaktrådgivning

UDVIKLING & ARKITEKTUR

IT arkitektur og systemdesign

Aktuarservices

IT og produktudvikling

Udvikling og implementering af robotter

Mancofi leverer også ydelser som fx projekt- og programledelse, databehandling, udvikling og tilpasning af IT systemer under det offentliges SKI-aftale via vores samarbejde med ATEA. Læs mere om det her.

Læs mere om vores services her

Dansk Dansk English English