Broker Relation

BRANCHESPECIFIKT CRM
Broker Relation er designet specifikt til den danske pensionsbranche, med henblik på bl.a. at give pensionsmæglere et fuldt overblik over deres kundebase, samtidigt med et fuldt indblik i den enkelte kunde på CVR niveau. Det branchespecifikke aspekt betyder, at systemet fuldt indeholder dén information om kunder, som er relevant for dig som mægler. Derudover, er Broker Relation nem og intuitiv i brug.
KUNDELOYALITET

Med Broker Relation kan du ved hjælp af de forskellige funktioner, komme helt tæt på dine kunder og være up-to-date i deres udvikling. Du får adgang til alle de relevante informationer du skal bruge for at yde en personlig service og derved øge dine kunders loyalitet. Funktioner inkluderet i databasen indeholder blandt andet jeres firmaaftaler, kontrakter, priser, relevante kontaktoplysninger, samt antal og udvikling i kundens ansatte på CPR niveau.

INTEGRATION TIL BROKER INSIGHT

Broker Relation kan bruges som et kundesystem for sig, eller sammen med vores andre Broker produkter. Da meget af dataen kan bruges i forskellige sammenhænge, får du en synergi-effekt ved at kombinere Broker Relation med eksempelvis Broker Insight. Her kan du læse vores kundecase med Trust Forsikring & Pension, som netop har erhvervet begge løsninger.

TILGÆNGELIGHED & SIKKERHED

Broker Relation fungerer som en branche SaaS abonnement løsning og er tilgængelig på både PC og tablet. Dermed undgår du store opstarts- og implementeringsomkostninger. Derudover, sørger vi for din data er kvalitetstjekket og lever op til alle sikkerhedsstandarder. Broker Analyzer er 100% compliant med GDPR og persondataloven.

Kontakt os for at høre nærmere om produktet, eller for at anmode om en demo. Vi står altid til rådighed, for at hjælpe dig og din virksomhed godt på vej mod den digitale omstilling.

 

 

 

 

Line Find
[email protected]
+45 409 101 74

Carl Jacobsens Vej
20, 2. sal
2500 Valby