Forenede Gruppeliv og Mancofi indgår samarbejde om udviklingen af et nyt Udbetalingssystem

Forenede Gruppeliv og Mancofi indgår samarbejde om udviklingen af et nyt Udbetalingssystem

Underdirektør, Jens Lind - Managing Partner, Line Find - Adm. direktør - Jens Lind

Forenede Gruppeliv (FG) og Mancofi har indgået en aftale om udvikling og levering af en ny udbetalingsløsning. ”Hos FG har vi igennem mange år leveret forsikringer til en stor del af danskerne. FG har i dag staten, kommunerne, de faglige organisationer og de private virksomheder blandt vores kunder. Vores mål er fortsat at levere enkle og billige forsikringer til vores kunder”, siger adm. direktør Niels Neergaard hos FG og fortsætter, ”vi arbejder hele tiden på at optimere og effektivisere vores forretningsprocesser og kundeservice, så vi også i fremtiden er den naturlige leverandør indenfor vores felt, hvor vi har vores kernekompetencer”, slutter Niels Neergaard.

”For at indfri vores strategiske målsætninger om at øge vores leverancekraft yderligere igangsatte FG i slutningen af 2021 en proces med det mål at finde en leverandør, der kunne levere en ny udbetalingsløsning, som i langt højere grad kunne understøtte FG’s ambitioner om at optimere og effektivisere området yderligere", siger underdirektør Jens Lind fra FG 

vores mål var at finde en løsning, som passer ind i vores nuværende IT system set-up og derigennem øge vores grad af digitalisering. Det har været afgørende, at vi kunne finde en modulløsning, som integrerer godt til vores andre systemer, og som ikke er et helt IT-system, hvor vi kun kan anvende noget af funktionaliteten. Udbetalingsløsningen er baseret på nyeste teknologi, så vi får den bedst mulige løsning til FG og dermed en øget service til FG’s kunder. Det har også været af betydning, at Mancofi har kunnet præsentere en ny løsning, der viser stor indsigt i vores forretningsprocesser, samt at Mancofi og FG har et fælles værdisæt”, slutter Jens Lind.

”Vi er meget glade for, at FG har valgt Mancofi som leverandør af et nyt udbetalingssystem. Vi kan med vores domænekendskab og vores teknologi levere en ny løsning, som lever op til FG’s krav til fremtiden. Mancofi’s udbetalingsløsning er baseret på samme teknologiplatform, som vi også anvender til nogle af vores andre software-as-a-service løsninger”, fortæller Line Find managing partner hos Mancofi og fortsætter, ”vi har naturligvis en ambition om at kunne levere løsningen til andre, som har et lignende behov indenfor den finansielle industri."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.