PrivatPension på Broker Insight

”Hos PrivatPension er vi profesionelle pensionsformidlere. Vi er specialiserede i at optimere pensionsordninger for vores kunder, og i at sørge for at at deres pension er tilpasset efter deres interesser og ønsker. Vores top prioritet er at vores kunder føler sig trygge, og det er vores forhold med kunderne der styrer vores daglige arbejde.” Fortæller Direktør Sander Holst Fra PrivatPension.

”Broker Insight har bidraget med at at gøre en besværlig process langt mere simpel. Vores vederlag er blevet samlet på en overskuelig måde, hvor vi både kan se differencen imellem vores forventede og reelle vederlagsafregning, men også kan se både afregnings og valør dato for vederlagsdata. Det hele er opstillet på et overskueligt dashboard, som gør det betydeligt nemmere at bevare overblikket.” Slutter Sander Holst for PrivatPension.

”Hos Mancofi er vi super glade for at PrivatPension har taget Broker Insight i brug. Vi ved at det kan være et stort stykke arbejde at holde styr på sine vederlagsafregninger, og bliver derfor stolte når vi hører at Broker Insight har hjulpet med at gøre processen nemmere.” Fortæller Managing Partner Line Find. ”Broker Insight leveres som en software-as-a-service, og vi har stort fokus på at onboardingen er en både effektiv og behagelig process. Implementeringen hos PrivatPension blev gennemført på 2-3 uger.” Slutter Line Find.

Sander Holst
Direktør hos PrivatPension

Del med dit netværk!