Mancofi og CIBA indgår samarbejde om brug af Broker Insight

                   Cecilie Hesner                     Pensionsrådgiver hos CIBA

Mancofi og CIBA er indgået i samarbejde omkring brugen af Broker Insight. Broker Insight er et af Mancofi’s Software-as-a-Service produkter, og gør processen med vederlagshåndtering overskuelig. 

“Hos CIBA ved vi at pension for de fleste er den vigtigste opsparing for deres fremtidige liv. Det er derfor vigtigt for os altid at agerer ud fra vores kunders ønsker og give os den nødvendige tid til at kigge på selv de mindste detaljer. Her er Broker Insight et virkelig godt værktøj, da det giver os et bedre overblik over vores vederlag, men også frigiver mere tid til vores kunder.” Fortæller Cecilie Hesner – Pensionsrådgiver hos CIBA. 

”Mancofi er glade over samarbejdet med CIBA. Broker Insight er et produkt som vi er meget stolte af. Vederlagsafregninger har længe været en besværlig del af arbejdet som mægler, så at Broker Insight kan gøre den process mere flydende er super vigtigt.” Fortæller Line Find – Managing Partner hos Mancofi.

 Hos Mancofi glæder vi os over samarbejdet. Vi både håber og tror på at det bliver en succes for begge parter.