PensionsRådgiverne på Broker Insight!

”Hos PensionsRådgiverne er vores fokus på den enkelte kunde. Vi arbejder ud fra en mission om at optimere den enkelte kundes pensionsordning. Vi er uvildige rådgivere, og undersøger pensionsprodukter på tværs af forskellige pensionselskaber, så vi kan tilbyde hver kunde de mest optimale forhold.” Fortæller Ditte-Marie Nicolaisen for PensionsRådgiverne.

”Mancofi leverer en service som i stor grad hjælper med at danne overblik, og som giver os mulighed for at dykke helt ned i detaljerne. Broker Insight opstiller mine data på et grundigt og overskueligt dashboard, som gør at vi effektivt kan se vores vederlagsafregninger, og om de stemmer overens med det vi forventede.” Slutter Ditte-Marie Nicolaisen fra PensionsRådgiverne.

”Hos Mancofi sætter vi stor ære i at vores produkter altid er tidsvarende og relevante for vores kunder. Derfor arbejder vi løbende på at videre udvikle Broker Insight, og vores andre tjenester, baseret på den feedback vores kunder giver, så vi kan være sikre på at de får mest mulig værdi ud af tjenesten. Broker Insight leveres som en software-as-a-service med en enkelt prismodel, og vores erfaring er at det kan blive implementeret hos en kunde indenfor 2-3 uger” Fortæller Managing Partner Line Find.

Del med dit netværk!

Ditte-Marie Nicolaisen
HR and Operations Coordinator hos PensionsRådgiverne