BedstPension på Broker Insight

BedstPension og Mancofi har indgået en aftale om brugen af Broker Insight til vedelagshåndtering på pensionsområdet.

”BedstPension sætter en ære i, at hjælpe både private og firmaer med at finde den bedste pensionsløsning” siger Martin Styltsvig, Partner hos BedstPension og fortsætter ”Vores analyser sikrer ofte pensionskunderne mulighed for at få flere hundrede tusinde mere i pension. Vi kombinerer et højt fagligt niveau med en god og forståelig rådgivning og service. Vi har alle arbejdet i pension og bankbranchen i mange år, hvilket giver os et unikt indblik i branchen. Vi er kendt for at skabe stærke resultater netop på baggrund af vores faglige viden” siger Martin Styltsvig.

”Vi har tidligere ledt efter en standardløsning som kunne hjælpe os med at få et bedre overblik og indsigt i vores afregning af vederlag. Da vi ikke kunne finde en sådan løsning i markedet lavede vi vores egen” fortæller Martin Styltsvig og fortsætter ”Mancofi kontaktede os og præsenterede Broker Insight for os som den standardløsning vi tidligere havde eftersøgt. Efter en kort prøveperiode af Broker Insight valgte vi at indgå samarbejde med Mancofi da Broker Insight sikrer os et bedre overblik og betyder, at vi anvender mindre tid på denne opgave. Det er dejligt at det nu er muligt at se sine vederlagsdata udfra en afregningsdato med også udfra en valørdato. Alt i alt giver Broker Insight en større indsigt i de samlede vederlagsdata BedstPension modtager fra selskaberne, hvilket i sidste ende også skaber værdi for vores kunder” slutter Martin Styltsvig.

”Vi glæder os over at BedstPension kan se værdien i at bruge Broker Insight til deres vederlagshåndtering og dermed tilslutter sig et kraftigt stigende antal pensionsmæglere i Danmark” siger Managing Partner Line Find og fortsætter ”Vi sætter en ære i at sikre en hurtig og effektiv onboarding proces for vores kunder så det er muligt at ibrugtage Broker Insight hurtigt og effektivt. ”Broker Insight leveres som en software-as-a-service med en enkelte prismodel som er tilpasset den enkelte pensionsmæglers størrelse” slutter Line Find.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BedstPension og Mancofi har indgået en aftale om brugen af Broker Insight til vedelagshåndtering på pensionsområdet.

”BedstPension sætter en ære i, at hjælpe både private og firmaer med at finde den bedste pensionsløsning” siger Martin Styltsvig, Partner hos BedstPension og fortsætter ”Vores analyser sikrer ofte pensionskunderne mulighed for at få flere hundrede tusinde mere i pension. Vi kombinerer et højt fagligt niveau med en god og forståelig rådgivning og service. Vi har alle arbejdet i pension og bankbranchen i mange år, hvilket giver os et unikt indblik i branchen. Vi er kendt for at skabe stærke resultater netop på baggrund af vores faglige viden” siger Martin Styltsvig.

”Vi har tidligere ledt efter en standardløsning som kunne hjælpe os med at få et bedre overblik og indsigt i vores afregning af vederlag. Da vi ikke kunne finde en sådan løsning i markedet lavede vi vores egen” fortæller Martin Styltsvig og fortsætter ”Mancofi kontaktede os og præsenterede Broker Insight for os som den standardløsning vi tidligere havde eftersøgt. Efter en kort prøveperiode af Broker Insight valgte vi at indgå samarbejde med Mancofi da Broker Insight sikrer os et bedre overblik og betyder, at vi anvender mindre tid på denne opgave. Det er dejligt at det nu er muligt at se sine vederlagsdata udfra en afregningsdato med også udfra en valørdato. Alt i alt giver Broker Insight en større indsigt i de samlede vederlagsdata BedstPension modtager fra selskaberne, hvilket i sidste ende også skaber værdi for vores kunder” slutter Martin Styltsvig.

”Vi glæder os over at BedstPension kan se værdien i at bruge Broker Insight til deres vederlagshåndtering og dermed tilslutter sig et kraftigt stigende antal pensionsmæglere i Danmark” siger Managing Partner Line Find og fortsætter ”Vi sætter en ære i at sikre en hurtig og effektiv onboarding proces for vores kunder så det er muligt at ibrugtage Broker Insight hurtigt og effektivt. ”Broker Insight leveres som en software-as-a-service med en enkelte prismodel som er tilpasset den enkelte pensionsmæglers størrelse” slutter Line Find.