Nye features til Broker Insight

Mancofi har releaset nye store features, som understøtter pensionsmæglerbranchen i endnu bedre grad. Som en del af Broker Insight er følgende nye features tilgængelige for kunderne.

Mulighed for den enkelte mægler kun at se sit eget engangement (CVR/CPR numre)

Det er nu muligt i Broker Insight at kunne tilbyde mæglervirksomheder, som typisk er baseret på en franchisemodel, at den enkelte franchisetager i Broker Insight kan tildeles sin egen portefølje af firmaer (CVR-numre) og selvbetalere (CPR-numre).
Tildeling foretages nemt af Broker Insight-administrator hos pensionsmægleren:

 

Når adgangene er tildelt, så kan den enkelte franchisetager kun se data fra sine egne kunder, mens Broker Insight-administratoren kan se alle data.

Variation i vederlag

Mægleren kan nu få et visuelt overblik over variationer af de modtagen vederlag via en farveskala. Overblikket gør det let for mæglere at hurtigt opdage væsentlige uoverensstemmelser i de modtagne vederlag. Både i de tilfælde hvor der er modtaget for få lidt i vederlag, for mange vederlag eller ingen vederlag.

Overblikket skabes ved at størrelsen på vederlagene kodes i en farveskala, hvor højere vederlag får en mørkere farve op til en inputgiven tærskelværdi.

Inputtet til farveskalaen gives når overblikket dannes:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.