Atea og Mancofi indgår samarbejde

Atea og Mancofi har indgået samarbejde, hvor Mancofi nu er underleverandør til Atea, under Atea’s SKI aftale 02.17 – IT Konsulenter.

”Vi ser frem til samarbejdet med Atea og til at kunne bringe vores kompetencer og ydelser i spil overfor nye potentielle kunder, som anvender SKI 02.17, siger Line Find, Managing Partner hos Mancofi.”

Om Atea:
Atea’s forretningsområder dækker hele vejen rundt om kundens virkelighed. Fra grundlæggende kabling, datacenterdesign og netværk, til komplet, fleksibel og brugervenlig it-infrastruktur. Hvert produkt, hver løsning og hver relation skaber vi med det ene formål at bygge positivt henimod det samfund, vi gerne vil give videre til de næste generationer. Vores e-handelssystemer sætter strøm til alle indkøbs-, leverings- og serviceprocesser, og vi tilbyder Nordens største produktudbud, højeste tilgængelighed og laveste priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.